Ecotech

 

PROJECTS

Praia de Botafogo Hotel - Retrofit

Botafogo - Rio de Janeiro, Brazil; N/A
AREA: N/A

Old residential building, later a few consulates took place there, the project had changed its use for a hotel, with a hundred and fifty rooms, mainly to attend business people.

The ground floor was adjusted (the levels difference was eliminated) and changed into a reception hall, a bar/restaurant and services. The second floor has also a service area, a small laundry room to attend the guests, virtual offices, meeting rooms and coffee shop.

On the top floor are located the swimming pool, sauna, bar, breakfast area, a small fitness room and services.

The facade has the window cases in varied positions, sometimes put forward, sometimes inclined, that bring a movement feeling.

The stainless steel horizontal elements have the function of hiding the air conditioning condenser pieces.

 

 

« back



CONTACT

SUBMIT